Cunoaste-l pe Domnul Cel Viu, pe viu!

Cunoaste-l pe Domnul Cel Viu, pe viu!
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 264
Format: 13*20

DESCRIERE

Cunoaste-l pe Domnul Cel Viu, pe viu! - Siluana Vlad, monahie
 
"Dumnezeu nu numără căderile, ci ridicările noastre. Mulţi credincioşi pierd bucuria sfântă şi pacea inimii pentru că se dezamăgesc de faptul că Dumnezeu nu-i vindecă în câteva ore sau zile! Dumnezeu, cum ai văzut, dă Harul din belşug din prima clipă a întoarcerii noastre la El, dar noi trebuie să lucrăm cu grijă şi râvnă cu acest Har, ca el să se înscrie în trupul şi sufletul nostru, în celulele şi sinapsele noastre, ca să dobândim felul de a fi al lui Dumnezeu întrupat. Asta se face cu bunăvoinţă, cu răbdare şi în timp. Pentru aceasta ne-a dat Dumnezeu timp, ca să-I putem răspunde la iubire cu trupul nostru. Acum, sufletul nostru este înviat prin Botez şi hrănit cu Har peste Har prin Sfintele Taine, şi slujbe, şi rugăciune, dar trupul are nevoie să întrupeze felul de a fi al Harului şi va străluci de slava biruinţei Domnului la învierea de obşte. Şi încă de acum vă arată schimbarea, care se va face treptat şi cu nevoinţă, răbdare şi încredere.” (Monahia Siluana Vlad) 

"Cunoaşte-L pe Domnul Cel Viu, pe viu!” este al "şaptelea” pas pe Calea împreună dumiririlor, pas pe care noi toţi trebuie să-l facem după febrile căutări şi războiri duhovniceşti, după frământări şi nedumeriri, după suferinţe, necazuri, încercări, întristări, după înălţări şi poticniri pe calea credinţei. Cunoaşterea "pe viu” a lui Dumnezeu ne va face liberi, ca pe unii ce am "văzut Lumina cea adevărată”. 

O carte despre şi pentru copii şi părinţi, tineri şi bătrâni, o carte a dialogului sincer pătruns de bucuria recunoaşterii chipului lui Dumnezeu din noi.
 
CUPRINS:
 
Cautari duhovnicesti
Razboiri duhovnicesti 
Alte framantari
Nedumeriri si cautari
Inaltari si poticniri pe calea credintei
Suferinte, necazuri, intristari, incercari
Despre copii, parinti si durerile lor 
Sexualitate, castitate, pacate
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0258 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.