Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul

Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul
Preț: 77,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - in stoc
ISBN: 978-606-92477-4-7
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 270

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul - Richard Beliveau, Denis Gingras …cartea pe care o aveti inainte este rezultatul eforturilor unor oameni de a crea o retea de cunostinte referitoare la prevenirea cancerului; participanti la acest proiect au fost cercetatori din medicina, nutritionisti si experti bucatari… …incidenta crescuta a cancerului de colon, de san sau de prostata, tipice in societatile industrializate, arata intr-un mod tragic dar si elocvent rolul major pe care il joaca o alimentatie gresita in evolutia cancerului; dar exista si contrapartea pozitiva: printr-o alimentatie (dieta) corespunzatoare ne putem insanatosi… …prevenirea cancerului poate fi realizata daca facem schimbari simple, modificandu-ne obiceiuri de viata care au un impact asupra sanatatii. Afinele, rachitelele, semintele de in, varza si ceaiul verde au revenit in centrul atentiei pentru a ne imbogati mesele. Lor le adaugam astazi ciupercile, plantele aromatice si multe alte alimente cu virtuti nebanuite pana acum. …s-a stabilit că, datorită consumului constant de produse din soia de către femeile asiatice, riscul de apariţie a cancerului la sân este sensibil mai scăzut, mai ales dacă aceste alimente sunt consumate de la o vârstă fragedă, înainte de pubertate sau la pubertate. De asemenea, faptul că algele marine şi legumele crucifere sunt nelipsite din meniul asiatic si contribuie la discrepanţele observate cu privire la incidenţa diferitelor tipuri de cancer dintre Est şi Vest. …………………………………………. Cum sa găteşti cu alimente care combat cancerul s-a vândut în peste 200 000 de exemplare numai în Canada şi a declanşat o revoluţie profunda în înţelegerea noastră asupra alimentelor cu proprietăţi anticancer. Acum că ştim despre calităţile minunate pe care le au pentru sănătatea noastră ceaiul verde, ciocolata neagră sau vinul roşu, cum învăţăm să le incorporăm în dieta noastră zilnică? Anticipând această dilemă, autorii Richard Beliveau şi Denis Gingras au făcut încă o dată echipă şi împreună cu bucătari profesionişti de talie mondială au creat cartea Cum sa gateşti cu alimente care combat cancerul. Reţetele cuprinse în interiorul acestei cărţi sunt alese cu multă atenţie şi diversificate într-un mod ingenios astfel încât să răspundă pe deplin şi nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt uşor de găsit, iar acest lucru este cu adevărat minunat! Cu uşurinţă poţi dobândi un lucru atât de valoros: starea ta de bine! Este mai mult decât o carte; este un izvor de informaţii folositoare şi competente care te ajută nu doar să previi apariţia cancerului sau să îi stopezi evoluţia, ci şi să îţi păstrezi sănătatea! Bazată pe informaţii din cercetări ştiinţifice recente, Cum sa gateşti cu alimente care combat cancerul este completarea esenţială a bestsellerului internaţional Alimente care combat cancerul CUPRINS: Cuvânt înainte Introducere PARTEA ÎNTÂI 1. LUPTA ÎMPOTRIVA CANCERULUI: UN EFORT DE FIECARE ZI 2. CANCERUL, O PROBLEMĂ DE CONTEXT 3. OBEZITATEA, O PROBLEMĂ DE PROPORŢII 4. ALIMENTAŢIA: LA BAZA PREVENIRII CANCERULUI PARTEA A DOUA 5. ALGELE MARINE: CANCERUL CADE VICTIMĂ CÂNTECULUI SIRENELOR 6. MAGIA CIUPERCILOR 7. SEMINŢELE DE IN: O MAI BUNĂ PROTECŢIE ÎMPOTRIVA CANCERULUI 8. PLANTE AROMATICE ŞI MIRODENII: GUST BUN ÎN PREVENIREA CANCERULUI 9. PROBIOTICELE: BACTERII CARE NE VOR BINELE 10. VARZA... Şl CANCERUL 11. FAMILIA USTUROIULUI: ŢINE CANCERUL LA DISTANŢĂ 12. SOIA: O SURSĂ UNICĂ DE FITOESTROGENI ANTICANCERIGENI 13. ROŞIILE ŞI CANCERUL DE PROSTATĂ: TOT SECRETUL E ÎN SOS 14. FRUCTELE DE PĂDURE: MICI, DAR PUTERNICE 15. CITRICELE: MULT MAI MULT DECÂT VITAMINA C! 16. CEAIUL VERDE: SECĂTUI ESTE CANCERUL 17. VINUL ROŞU: DOZA ZILNICĂ A LUI MATUSALEM? 18. CIOCOLATA: PASIUNE Şl PREVENIRE ÎNTR-O TABLETĂ AMĂRUIE PARTEA A TREIA 19. APUCĂ-TE DE GĂTIT! MIC DEJUN SI GUSTARI INAINTE DE PRANZ GUSTARI INTRE MESE APERITIVE SUPE SI CIORBE PREPARATE SERVITE LA FELUL INTAI PREPARATE SERVITE LA FELUL PRINCIPAL SOSUSRI SI GARNITURI PREPARATE SERVITE CU FELUL PRINCIPAL SALATE DESERTURI Bibliografie Index

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0206 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.