Cum sa fii fericit tot timpul

Cum sa fii fericit tot timpul
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-145-120-6
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 120

DESCRIERE

Descoperă secretele fericirii interioare. Fericirea este mult mai uşor de descoperit decât crezi – dacă o cauţi în locul potrivit.

Învaţă cum să:
• Alegi să fii fericit în orice circumstanţe
• Practici deprinderea de a fi fericit
• Identifici obiceiurile care îţi fură fericirea.
Fericirea este temelia pentru succesul în relaţii, în carieră şi în orice aspect al vieţii tale.
În plus de aceasta, pe măsură ce te vei afunda în această lucrare, îţi vei recunoaşte Calea, din ce în ce mai clar şi vei simţi o bucurie interioară care îti va îmbogăţi viata.

In afara faptului că acest maestru a adus lumii occidentale cele mai practice şi mai eficiente tehnici de meditaţie şi evoluţie spirituală, Yogananda a arătat cum putem aplica aceste principii în toate domeniile vieţii de zi cu zi. Putem spune despre el, atât că a fost un scriitor prolific, un compozitor, cât şi un mare învăţător recunoscut de întreaga lume occidentală.

Toate orientările spirituale autentice ne învaţă tot ceea ce este bun, oamenii trebuie doar să le înţeleagă corect şi să-şi armonizeze apoi viaţa conform învăţăturilor lor. Ne lăsăm duşi de valurile vieţii, împlinindu-ne astfel destinul. Cu toate acestea este posibil însă, să realizăm schimbări în viata noastră mult mai frecvent, folosind dorinţa şi intenţia.

Ne stă în putere să începem să facem mici schimbări în viaţa noastră, schimbări ce pot determina, în viitor, adevărate minuni, în modul de a percepe şi de a ne trăi viaţa, ajutându-ne să construim tot ceea ce ne dorim cu adevărat în această viată. (Teodor Vasile)

CUPRINS:

Prefaţă

1. Cauţi fericirea în locul greşit
2. Fericirea este o alegere
3. Cum să eviţi hoţii de fericire
4. Învaţă cum să te comporţi
5. Cheia este simplitatea
6. Împărtăşeşte fericirea ta cu ceilalţi
7. Adevăratul succes şi prosperitatea
8. Libertatea interioară şi bucuria
9. Să-l găseşti pe Dumnezeu este cea mai mare fericire

Alte lucrări

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0415 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.