Cristalul eteric: Al treilea tunel

Cristalul eteric: Al treilea tunel
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 304
Format: 14.5*21
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Cristalul eteric: Al treilea tunel - Radu Cinamar

 
CRISTALUL ETERIC – Al treilea tunel încheie atât un ciclu numerologic (ciclul lui 7), cât şi misterul ultimului tunel, rămas neexplorat de autor până în anul 2015. După prezentarea expediţiei, volumul face o foarte interesantă „turnură”, orientându-se către un proiect special, ce atrage o colaborare inedită cu orașul subteran Apellos, dar și cu partea americană.
 
Ni se pare de asemenea foarte interesant că, pentru prima dată după aproape 14 ani, Radu Cinamar ne oferă în acest volum date suplimentare despre enigmaticul Elinor, un alchimist desăvârşit.
 
Cartea prezintă de asemenea o informație-cheie, îndelung dezbătută şi considerată până acum un mister neelucidat, care se referă la originea reală a Lunii. Totul este explicat în amănunt şi în mod cronologic, la fel ca şi în cazul elementelor despre originea omului, prezentate în Geneza uitată. Este uluitor și totodată fascinant, dar cu atât mai mult aceasta ne deschide orizonturile cunoașterii și ale evoluției noastre individuale.
 
CUPRINS:
 
Ultimul secret: ramificatia spre Irak
Eden - o versiune derivata a "scaunului" special
Noi perspective in dezvoltarea proiectului
Constante, simboluri si arhetipuri extraterestre pe Pamant
O viziune superioara
Primele experimente in "masina timpului si spatiului"
Conexiunea cu Apellos
Elinor si Mentia - o discutie memorabila 
Proiectul Geaman
Luna: origini si devenire

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0207 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.