Corpul tau iti spune: Iubeste-te!

Corpul tau iti spune: Iubeste-te!
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 238

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Autoarea are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconştiente manifestate pe plan emoţional şi mental. Astfel, fizicul ne avertizează pentru a reveni pe o cale a armoniei şi iubirii.
Cartea de fata reprezinta rezultatul cercetarilor si observatiilor autoarei, întreprinse timp de cincisprezece ani. Autoarea ne dezvaluie cu multa bucurie secretele metafizicii. Obiectivul cartii îl constituie sustinerea fiecarei persoane pentru a deveni propriul ei terapeut si de a dobândi astfel posibilitatea de a-i ajuta si pe ceilalti.

Începând cu anul 2000 (era Varstatorului) oamenii cauta tot mai mult modalitati de a-si îngriji corpul (fizic, emotional si mental) astfel încât sa reia contactul cu latura lor spirituala. Autoarea îsi doreste din toata inima ca cele 500 de definitii metafizice ale bolilor si afectiunilor sa va poata ajuta în gasirea acelei armonii interioare atât de cautate.

Din Cuprins:

Exemplu. Scleroza in placi

BLOCAJ FIZIC
Scleroza este întărirea unui organ sau a unui ţesut. Scleroza în plăci se caracterizează prin existenţa unor leziuni multiple, împrăştiate în tot sistemul nervos.

BLOCAJ EMOŢIONAL
Persoana suferindă este o persoană care vrea să se întărească prea mult pentru a nu suferi în anumite situaţii. Îşi pierde supleţea, lucru care o împiedică să se adapteze în faţa unei situaţii sau a unei persoane. Are impresia că cineva se joacă cu nervii ei se simte revoltată împotriva acelei persoane. Depăşindu-şi limitele, renunţă complet şi nu mai ştie încotro să meargă.
Se spune, de asemenea, despre o persoană afectată de scleroză, că este fixată într-un anumit punct, nu mai evoluează. Ar vrea ca altcineva să se ocupe de ea, dar încearcă să nu pară dependentă, deoarece nu vrea să îşi recunoască dependenţa. Este genul de persoană care ar vrea ca totul să fie perfect şi care îşi cere foarte multe de la ea însăşi. Ar vrea să placă cu orice preţ. Şi cum nu poate să îşi satisfacă singură idealul neîmplinit, devenind handicapată, găseşte astfel o scuză pentru a nu fi reuşit să aibă viaţa perfectă pe care şi-o dorea. Are o mare dificultate în a accepta faptul că ceilalţi, care fac mai puţin, au mai multe decât ea.

BLOCAJ MENTAL
Cu cât boala este mai gravă, cu atât este mai important şi mai urgent mesajul transmis de corp. Acesta îţi spune să îţi exprimi sensibilitatea naturală şi să nu te mai întăreşti, să nu mai fii dur cu tine însuţi şi să nu mai ai gânduri aspre împotriva celorlalţi. Acordă-ţi dreptul de a fi dependent, la nivel afectiv, înainte de a deveni dependent, în totalitate, prin boala ta.
Renunţă la a avea atâtea aşteptări de la tine însuţi. îţi sugerez să priveşti idealul de persoană care ai vrea să fii şi să îţi dai seama că, acel ideal este peste limitele tale. Nu ai nimic de demonstrat nimănui. Nu ai nici un motiv să întreţii teama că nu vei fi iubit de ceilalţi, teamă care te împiedică să fii tu însuţi.
Este posibil să fi fost dezamăgit de părintele de sex opus, atât de mult, încât acum faci tot posibilul pentru a nu fi ca acesta, astfel încât ai ajuns să fii prea exigent faţă de tine însuţi.
Acceptarea şi iertarea (mai ales faţă de tine, pentru că te-ai judecat atât de mult) pot avea un efect important pentru vindecarea ta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0216 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.