Continuarea dialogului. Diagnosticarea karmei - vol. 10

Continuarea dialogului. Diagnosticarea karmei - vol. 10
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-9481-28-0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 174
Categoria: Bioenergie

DESCRIERE

Lumea contemporană s-a îndepărtat mult de izvoarele primare ale spiritului. Ea seamănă cu un vas în derivă, fără căpitan, cu motorul defect, cala plină de breşe şi echipajul învrăjbit. Unii dintre marinari îşi dau seama de situaţia tragică în care se află şi au început să lanseze apeluri pentru reconciliere şi pentru repararea navei.

Marele necaz însă - şi despre acest lucru nu ştie nimeni - constă în faptul că vasul se îndreaptă spre recifuri şi că nici măcar punerea în funcţiune a maşinilor nu poate salva corabia şi echipajul, dacă nu va fi modificat cursul navei.

Bărbatul se orientează spre ordine, femeia spre haos. Bărbatul este informaţie, femeia energie. Pentru a se orienta, bărbatul include conştiinţa, iar femeia subconştientul. De aceea, deseori, bărbatul are dreptate după formă, iar femeia după conţinut.

Aceasta înseamnă că bărbatul şi femeia în concepţia lor despre lume, se orientează după diferite fluxuri ale timpului. Pe stratul superior bărbatul este orientat spre viitor, spre spiritualitate, iar femeia spre material, adică spre senzualitate. Pe un strat mult mai profund bărbatul se concentrează asupra vieţii şi protejării ei, asupra conducerii, iar femeia asupra viitorului, asupra continuării vieţii.

Scopul principal al cărţii este de a lărgi orizonturile cognitive asupra lumii înconjurătoare, de a descoperi şi studia mecanismele care o guvernează şi de a expune regulile de acces în bioenergie, întrucât autoperfecţionarea omului trebuie să înceapă prin conştientizarea lumii înconjurătoare, prin înţelegerea legilor acesteia, prin considerarea propriei persoane ca parte integrantă a structurii universului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0352 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.