Compendiu de pediatrie

Compendiu de pediatrie
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 928

DESCRIERE

Conceput într-un format care îl face foarte uşor de mânuit, „Compendiul de pediatrie” este menit să ajute la însuşirea “abecedarului” pediatric, fiind destinat studenţilor la medicină, medicilor rezidenţi, medicilor de familie şi specialiştilor în pediatrie.

Această lucrare permite informarea cât mai aprofundată despre creşterea şi dezvoltarea normală a copilului, alimentaţia sugarului, noţiuni de neonatologie, descrierea şi tratamentul principalelor afecţiuni pediatrice, noţiuni de oncologie pediatrică şi urgenţe în pediatrie.

Această a treia ediţie a Compendiului aduce o serie de noutăţi faţă de ediţia precedentă: autori noi (inclusiv de la prestigioasa UMF din Timişoara, printr-un specialist de vârf în domeniul diabetului zaharat al copilului), capitole noi, capitole revizuite şi – nu în ultimul rând – apariţia, alături de prof. univ. dr. Adrian Georgescu (profesor clinica I pediatrie IOMC “Alfred D. Rusescu”, UMF “Carol Davila” – Bucureşti), a unui al doilea coordonator de renume – prof. dr. Ioana-Alina Anca – şefa catedrei de pediatrie I – IOMC “Alfred D. Rusescu”, UMF “Carol Davila” – Bucureşti).

CUPRINS:

· Aspecte ale cresterii si dezvoltarii;
· Alimentatia sugarului;
· Malnutritia protein-calorica;
· Rahitismul carential-comun;
· Neonatologie;
· Aparatul respirator;
· Aparatul cardiovascular;
· Aparatul digestiv;
· Aparatul urinar;
· Boli de sange;
· Sistemul nervos;
· Reumatologie;
· Metabolism;
· Oncologie pediatrica;
· Urgente;
· Diverse.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina/Sanatate

40,00 lei
42,00 lei (-4,76%)
45,00 lei
48,00 lei (-6,25%)
Created in 0.0176 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.