Cinci dorinte

Cinci dorinte
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 94

DESCRIERE

Pe la treizeci şi ceva de ani, am primit un dar sub forma unei întrebări care mi-a schimbat cursul vieţii. Decizia de a răspunde la această întrebare mi-a oferit o viaţă în care toate visele mi s-au împlinit. Acum doresc să vi-l ofer şi vouă, pentru a-i putea folosi puterea şi a vă crea o viaţă de împliniri. Gay Hendricks

Nu ştii niciodată când se va întâmpla - când vei trăi un moment care îţi va schimba complet viaţa. Când priveşti înapoi, de obicei mult timp după ce s-a întâmplat, îţi dai seama cum o scurtă conversaţie, sau o idee pe care ai citit-o într-o carte, ţi-a schimbat complet cursul vieţii.

Gay Hendricks a trăit o experienţă extraordinară, care i-a schimbat viaţa, în timpul unei conversaţii la o petrecere. Darul pe care l-a primit la acea întâlnire a devenit un etalonul după care şi-a creat viaţa visurilor sale. Acum, în această preţioasă carte, el ne transmite tuturor ideea esenţială pe care a primit-o în acel moment magic.

„Într-un mod sclipitor şi clar, Gay Hendricks ne împărtăşeşte, din inimă, această poveste plină de inspiraţie. Cinci Dorinţe, poate ajuta pe oricine să găsească puterea interioară, care să-i schimbe viaţa."
- John Gray, autor al cărţii Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

„Este vremea să vă îndepliniţi toate dorinţele. Cele cinci întrebări clare şi uşor de înţeles, ale lui Gay Hendricks, vă vor purta spre fericire. Aş dori ca toată lumea să citească, să înţeleagă şi să aplice înţelepciunea acestei cărţi măreţe, plină de inspiraţie."
- Mark Victor Hansen, coautor al seriei Supă de pui pentru suflet

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.