Cidru, vin din pere, rachiu si calvados

Cidru, vin din pere, rachiu si calvados
Preț: 13,50 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - in stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 152

DESCRIERE

Cidru, vin din pere, rachiu si calvados - Francois Moinel …pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive speciale. Vedeti insa ca treaba nu e deloc usoara. Un anumit numar de principii, de reguli de baza, conditioneaza reusita. Autorul, va ofera tot ce aveti nevoie pentru preparare si, in plus, o suma de sfaturi economice necesare mai ales celor care se gandesc sa comercializeze o parte din produse. Limbajul lejer se adreseaza atat profesionistilor cat si amatorilor…. CUPRINS: CAPITOLUL 1. Panorama produselor cidricole A fost odată...mărul A fost odată para CIDRUL O scurtă istorie a cidrului Câteva definiţii VIN DE PERE ŢUICĂ Şl CALVADOS Ţuica din cidru sau din vin de pere Aperitivul pe bază de cidru sau vin de pere şi Pommeau Aperitivele pe bază de cidru sau de vin de pere OŢETUL DIN CIDRU SAU DIN RACHIU ALTE PRODUSE DERIVATE DIN MERE, PERE, CIDRU SAU VIN DE PERE CAPITOLUL 2. Piaţa produselor cidricole ORGANIZAREA FILIEREI CIDRICOLE PRODUCŢIA DE MERE PENTRU CIDRU PIAŢA DE CIDRU Producţia Consumatorii Cidrul şi anotimpurile Distribuţia Categoriile şi modul de ambalare PIAŢA DE VIN DE PERE PIAŢA DE POMMEAU PIAŢA DE CALVADOS PIAŢA OŢETULUI DIN CIDRU CAPITOLUL 3. Munca în livadă ÎNFIINŢAREA UNEI LIVEZI CE TIP DE LIVADĂ SĂ ALEGEM ? Alegerea soiurilor Plantarea ÎNTREŢINEREA LIVEZII Ingrăşământul Plivirea Tăierea Rărirea Supra-altoirea Bolile şi paraziţii Recoltarea CAPITOLUL 4. Munca din cramă STOCARE Şl PREGĂTIRE Stocarea merelor Inventarul Pregătirea locului şi a materialului Instrumentele de analiză FABRICAREA CIDRULUI Spălarea merelor Strivirea sau tocarea merelor Fierberea Presarea Deburbarea Pritocirea de limpezire Analiza mustului Fermentarea Imbutelierea Respectarea calităţii ELABORAREA VINULUI DIN PERE ELABORAREA BĂUTURII POMMEAU Şl A APERITIVELOR PE BAZĂ DE CIDRU FABRICAREA RACHIULUI DIN CIDRU Şl A BĂUTURILOR CALVADOS... ELABORAREA SUCULUI DE MERE ELABORAREA OŢETULUI REGLEMENTAREA COMERCIALĂ Criteriile reglementare Etichetarea Actele comerciale Vizite şi degustări la fermă Semnalarea Vânzarea pe piaţă CAPITOLUL 5. Conducerea unui proiect şi măsurarea rentabilităţii CARE ESTE PROBLEMA VOASTRĂ? TREBUIE SĂ DEFINIM OBIECTIVELE CUM GÂNDIM Şl EVALUĂM SOLUŢIILE Cum ne informăm şi ne formăm Cunoaşterea pieţei Concepţia activităţii cidricole ALEGEREA CELEI MAI BUNE STRUCTURI RESPECTAREA, CONTROLUL Şl ADAPTAREA Marja brută a unei sticle de cidru de fermă In loc de încheiere

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Poti face si singur!

Created in 0.0268 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.