Chipul Cuviosului Parinte Arsenie Boca. Premisele unei dezbateri pentru canonizare

Chipul Cuviosului Parinte Arsenie Boca. Premisele unei dezbateri pentru canonizare
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-989-091-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 314
Format: 16.5*24

DESCRIERE

Chipul Cuviosului Părinte Arsenie Boca. Premisele unei dezbateri pentru canonizare - Sergiu Ciocarlan

 
Cartea pe care domnul Sergiu Ciocârlan ne-o propune se înscrie în această luminoasă dezbatere privind sfințenia Părintelui Arsenie Boca prin demontarea extrem de bine argumentată a tuturor acuzelor și a mistificărilor care sunt invocate ca argumente împotriva canonizării Cuviosului. Este lăudabil efortul autorului de a reda chipul autentic al marelui duhovnic având la bază variate documente preluate din Arhivele Securătății, dar și din scrierile Cuviosului.
Binecuvântăm cu bucurie apariția acestei lucrări la Editura Andreianaa a Mitropolieie Ardealului și nădăjduim ca - alături de alte studii importante apărute până acum - să fie un pas înainte spre definitivarea procesului de canonizare. Acesta este un act necesar de recunoaștere și recunoștință - pentru cel care a luminat și a fost ajutorul atâtor generații de creștini ortodocși din Ardeal, și nu numai - și, totodată, un îndemn din partea Bisericii de a se continua renașterea spirituală în duh filocalic începută acum câteva decenii la Mănăstirea Brâncoveanu.

Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiu și Mitropolitul Ardealului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0253 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.