Ce este un maestru spiritual

Ce este un maestru spiritual
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - Stoc 0
Anul publicării: 2015
Pagini: 184

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Ce este un maestru spiritual - Omraam Mikhael Aivanhov …pentru un discipol, a-şi întâlni Maestrul înseamnă a găsi o mamă care acceptă să îl poarte nouă luni în pântecele ei, pentru a-l naşte apoi lumii spirituale. De îndată ce s-a născut, adică s-a trezit, ochii săi descoperă frumuseţea creaţiei, urechile sale ascultă Cuvântul Divin, gura sa gustă din hrana cerească, picioarele sale îl poartă în diferite locuri din spaţiu pentru a face bine, iar mâinile sale învaţă să creeze în lumea subtilă a sufletului. Foarte puţini oameni ştiu ce înseamnă cu adevărat un Maestru. Unii au citit nişte cărţi povestind istorii de necrezut: un Maestru este perfect, atotştiutor, atotputernic... El nu are nevoie nici să mănânce, nici să bea, nici să doarmă... El se află la adăpost de toate tentaţiile şi, mai ales, îşi petrece timpul făcând nişte minuni. (Omraan Mikhael Aivanhov) CUPRINS: I. Cum să recunoaştem un adevărat Maestru Spiritual? II. Necesitatea unui ghid spiritual III. Să nu vă jucaţi de-a ucenicul vrăjitor IV. Să nu confundăm exotismul cu spiritualitatea V. Să ştiţi să echilibraţi lumea materială şi lumea spirituală VI. Maestrul, oglindă a adevărului VII. Să nu aşteptaţi de la un Maestru decât lumina VIII. Discipolul în faţa Maestrului IX. Dimensiunea universală a unui Maestru X. Prezenţa magică a unui Maestru XI. Lucrarea de identificare XII. "De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii..."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0244 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.