Calea tacerii

Calea tacerii
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-8107-31-8
Anul publicării: 2010
Pagini: 150

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Cât nu ne înşelăm gândindu-ne că liniştea constituie neapărat deşertul, vidul, absenţa oricărei activităţi, a oricărei eaţii, într-un cuvânt, neantul! În realitate, există linişte şi linişte, şi într-o manieră generală putem afirma că există două categorii: cea a morţii şi cea a vieţii superioare. Despre liniştea vieţii superioare vorbim aici şi pe ea trebuie să o înţelegem. Această linişte nu este o inerţie, ci o lucrare intensă ce se împlineşte în mijlocul unei armonii perfecte. Ea nu este nici vid, nici absenţă, ci o împlinire comparabilă cu aceea simţită fiinţele unite de o mare iubire şi care trăiesc ceva atât de profund ce nu poate fi exprimat nici prin gesturi, nici prin cuvinte. Liniştea este o calitate a vieţii interioare. Omraam Mikhael Aivanhov …eu am nevoie de liniste. Numai in liniste reusesc sa ma implinesc si sa gasesc conditii pentru lucrarea ce o am de indeplinit. Imi este imposibil sa suport zgomotul, acesta ma indeamna sa fug. Atunci cand aud zgomot nu am alta dorinta decat sa las totul balta si sa plec cat mai departe. …cei care vin aici pentru prima data, sunt putin derutati de aceasta liniste si, nefiind obisnuiti cu ea, se intreaba: „Oare unde am aterizat? Poate intr-o manastire?” De ce o manastire? Linistea nu apartine unei manastiri, ea apartine naturii, tuturor inteleptilor, tuturor Initiatilor si tuturor oamenilor cumpatati. Pe masura ce evoluam, avem nevoie de tot mai multa liniste. A fi zgomotos nu este un semn bun. Multi oameni fac taraboi numai ca sa fie bagati in seama! Ei vorbesc tare, rad, intra neatenti intr-o sala unde lumea era deja instalata, trantesc usile, lovesc sau rastoarna obiectele numai ca sa atraga atentia. A face zgomot constituie pentru ei o modalitate de afirmare, de a-si face simtita prezenta! Ei bine, trebuie sa stie ca butoaiele goale sunt cele ce fac cel mai mult zgomot: prezenta lor este imediat remarcata! Multi oameni se aseamana cu niste butoaie goale: ei merg peste tot facand o galagie asurzitoare ce le arata propria lor incapacitate, mediocritate. CUPRINS: 1. Zgomot şi linişte 2. Realizarea liniştii interioare 3. Lăsaţi-vă grijile la uşă 4. Un exerciţiu: să mâncăm în linişte 5. Liniştea, rezervor de energii 6. Locuitorii liniştii 7. Armonia, condiţie a liniştii interioare 8. Liniştea, o stare esenţială pentru gând 9. Căutarea liniştii, căutarea centrului 10. Verbul Divin şi cuvântul 11. Cuvântul nerostit al Maestrului 12. Vocea liniştii, vocea Domnului 13. Dezvăluirile cerului înstelat 14. Camera tăcerii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.