Calea spre succes. Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre

Calea spre succes. Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
ISBN: 978-606-588-230-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: a 2-a
Pagini: 216

DESCRIERE

Calea spre succes. Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre - Napoleon Hill
 
„Calea spre succes a fost descoperită. A fost bine marcată pe hartă, iar de-a lungul său au fost plasate indicatoare. Acestea îţi spun exact ce să faci. Sunt cincisprezece la număr, iar dacă iei aminte la ele şi faci ceea ce îţi spun, nimic nu te poate împiedica să ai succes.“ Napoleon Hill, Calea spre succes Ţi se pare că n-ai nici o ţintă în viaţă? Că nu eşti în stare să găseşti calea spre succes? Nu eşti sigur că te afli pe drumul cel bun? Această carte te va orienta în călătoria vieţii tale. Este un ghid cu numeroase sfaturi ce au trecut testul timpului şi pe care le poţi pune oricând în practică. Am putea spune că primul sistem GPS a fost inventat cu zeci de ani în urmă, chiar de Napoleon Hill. Este vorba despre cartea de faţă, constând într-un set de repere prin intermediul cărora discipolii autorului au găsit calea spre succes. Reperele stabilite de Hill sunt perfect valabile şi în zilele noastre, aşa că merită să le acorzi atenţie. Îţi vor aduce beneficii extraordinare! Autorul e foarte ofertant cu explicaţiile, aşa că o să-ţi fie uşor să urmezi indicatoarele plasate de el, pentru a ajunge la destinaţia mult visată. Eşti pregătit? Maestrul Napoleon Hill te aşteaptă să-l urmezi. Deschide cartea şi-o să descoperi calea spre succes – mergând, pas cu pas, pe urmele autorului. Nici nu se pune problema să te rătăceşti! Judith Williamson, director al Centrului de studiu „Napoleon Hill“ Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de cărţi de literatură motivaţională. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri şi preşedinţi, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford. Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului. Ca rezultat al cercetărilor întreprinse, în calitate de reporter, şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre îmbogăţire, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual. Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale. Cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. Alături de acest titlu, la Curtea Veche Publishing au mai apărut, de acelaşi autor, Secretul bogăţiilor (2007) şi Puterea de convingere (2006).
 
CUPRINS: Introducere Prefata I. Cincisprezece repere pe calea catre succes 1. Primul reper. Dorinta ca scop precis in viata 2. Al doilea reper. Increderea in sine 3. Al treilea reper. Initiativa 4. Al patrulea reper. Imaginatia 5. Al cincilea reper. Entuziasmul 6. Al saselea reper. Actiunea 7. Al saptelea reper. Autocontrolul 8. Al optulea reper. Obisnuinta de a lucra mai mult decat esti platit sa o faci 9. Al nouălea reper. O personalitate agreabila 10. Al zecelea reper. A gandi corect 11. Al unsprezecelea reper. Concentrarea 12. Al doisprezecelea reper. Perseverenta 13. Al treisprezecelea reper. Capacitatea de a invata din esecuri 14. Al patrusprezecelea reper. Toleranta 15. Al cincisprezecelea reper. Aplicarea regulii de aur II. Succesul III. Abilitatea de a conduce IV. Capacitatea de a vedea in perspectiva

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0336 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.