Calea evolutiei spirituale

Calea evolutiei spirituale
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
ISBN: 978-606-94187-6-5
Anul publicării: 2017
Pagini: 160

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Calea evolutiei spirituale - o analiza a sistemelor Reiki non-traditionale - Vlad T. Popescu Ne dorim sanatate, dar si sa evoluam spiritual. Cum putem pune in practica aceste dorinte fundamentale? Care sunt caile pe care putem merge si de ce am alege Reiki? Incepem prin a ne dori sanatatea corpului fizic, apoi aflam ca trebuie tratat si corpul energetic-informational, ale carui boli si defecte, mai devreme sau mai tarziu, ajung sa se manifeste in fizic mai mult decat ne-am dori. In plus, pe masura ce evoluam, aflam ca trebuie sa trecem peste cateva praguri dificile, legate de sex, de bani, de iubire, de gandire, ca si de limitata relatie cu Divinitatea. Ca trebuie sa ne impacam cu noi si cu ceilalti. CUPRINS: Cand am inceput sa practic Reiki, de Iulia Crut... 7 Calea Reiki... 15 Reiki non-traditional sau neo-traditional... 21 Seichim/SKHM... 42 Karuna Ki... 63 Tibetan Reiki... 77 Shamballa MDH... 89 Grand Master... 106 Ascension Reiki... 117 Ama Deus... 122 Simbolurile Reiki... 135 Acordajele... 142 Reiki nu este medicina!... 148 Discernamant... 153 Bibliografie... 154

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0190 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.