Calatoria autodescoperirii. Cum sa ne punem in valoare darurile

Calatoria autodescoperirii. Cum sa ne punem in valoare darurile
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-973-136-616-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 248
Categoria: Psihoterapie

DESCRIERE

Călătoria autodescoperirii. Cum să ne punem în valoare darurile - Filotheu Faros
 
Celor mai mulți dintre noi ne e teamă să facem pașii necesari spre cunoașterea de sine, refuzăm să ne cercetăm profunzimile. 
În principal însă – şi în mod paradoxal – motivul pentru care evităm sau refuzăm să ne cercetăm lumea lăuntrică e teama că vom descoperi ceva bun. 
De ce ne e teamă să ne acceptăm virtuțile? De ce le ascundem în spatele unor aprecieri neîntemeiate și al unor frici absurde? Pentru că refuzăm să ne re­cunoaștem harismele, pentru că recunoașterea ha­rismelor înseamnă responsabilitatea folosirii și asumării lor. 
Cu toții avem înlăuntrul nostru un tezaur de crea­tivitate, omenie, altruism, delicatețe, care are anu­mite exigențe, care cere să fie exprimat și înfăptuit. Altfel, devine răutate, egocentrism, duritate, in­sensibilitate. Răutatea nu este nimic altceva decât bunătate condamnată. Și în toate acestea locul central îl ocupă absența autocunoașterii, a descoperirii de sine. 
Pr. Filoteu Faros
 
CUPRINS:
 
Prolog
Sinele dezarmat
Sinele in dezvoltare
Sinele dezvoltat
Sinele si comunicarea
Sinele in comunitate
Sinele in iad
Sinele in comuniune 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0260 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.