Caisul si Piersicul

Caisul si Piersicul
Preț: 11,50 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - in stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 268

DESCRIERE

Cultura caisului a fost mult timp, privita cu neincredere, chiar considerata riscanta, datorita mai ales unor insusiri biologice legate de originea sa geografica: rezistenta slaba la ger, sensibilitatea la unele boli specifice, pieirea prematura a pomilor in livada, sezonul scurt de maturare a fructelor si durata scurta de pastrare a acestora. In acest sens, cercetarile descrise in prezenta lucrare se doresc a fi o modesta contributie adusa la clarificarea unor aspecte din domeniul valorificarii caiselor. CUPRINS: Cultura caisului Cap I. Importanta culturii caisului si aria sa de raspandire ... 11 Cap II. Particularitati biologice ale creterii si rodirii caisului ... 24 Cap III. Cerintele caisului fata de factorii de mediu ... 36 Cap IV. Soiuri de cais ... 44 Cap V. Producerea materialului saditor...57 Cap VI. Agrotehnica aplicata in livezile de cais...71 Cap VII. Bolile si daunatorii caisului si piersicului...124 Cap VIII. Recoltarea si valorificarea caiselor...164 Cultura piersicului Cap I. Cultura piersicului pe plan mondial si in tara noastra...191 Cap II. Particularitati biologice ale piersicului...201 Cap III. Cerintele piersicului fata de factorii de mediu...210 Cap IV. Soiuri si portaloi de piersic...215 Cap V. Infiintarea si intretinerea plantatiilor de peirsic...228 Cap VI. Agrotehnica aplicata in livezile de peirsic...244

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0253 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.