Cabala - Dan Seracu

Cabala - Dan Seracu
Preț: 17,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 50

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Cabala. Copacul Sephirotic al Cabalei, copacul vieţii - Dan Seracu Cabala este un instrument deosebit de util celor ocupaţi cu tehnicile terapeutice complementare – psihoterapeuţi, taumaturgi etc. – dar poate fi folosită şi de medicii implicaţi în tratarea directă a corpului uman (sau animal). Prin intermediul metodelor şi practicilor kabbalistice putem învăţa şi înţelege interrelaţia dintre diferite energii, ajungând astfel în situaţia de a putea ajuta în diferitele dezechilibre cauzatoare de boli. Prin simbolistica sa precum şi prin nenumăratele asocieri, studiul Cabalei ne permite să înţelegem mai bine cu ajutorul unor forme vii, materiale (şi/sau materializabile), simbolurile, miturile, chiar visele. Kabbala reprezintă o quintesenţă a Macrocosmosului (Divinităţii) şi Microcosmosului (persoana umană), a întregii Creaţii. Kabbala sau Copacul sephirotic al Kabbalei este reprezentat(a) sub forma unui desen simbolic extrem de simplu, format din zece „Sfere sfinte” (sephira), legate intre ele prin 22 de „Cāi”. In afara acestora mai apare a 11-a Sephira – Daath (Sephira ascunsa, a Cunoasterii)…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0295 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.