Biologia credintei

Biologia credintei
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 9786066391436
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 362
Format: 14*20

DESCRIERE

Editia aniversara, de 10 ani, revizuita si extinsa, a cartii „Biologia credintei” iti va schimba modul in care iti concepi propria gandire. Noi si uimitoare descoperiri stiintifice despre efectele biochimice ale functionarii creierului iti vor arata ca celulele din corp iti sunt afectate de propriile ganduri. Dr. Bruce H. Lipton descrie circuitele moleculare prin care se petrece acest fenomen folosind un limbaj simplu, expresiv, amuzant si cu exemple din viata de zi cu zi. El demonstreaza cum noua stiinta a epigeneticii ne revolutioneaza intelegerea legaturii dintre minte si materie, precum si efectele profunde pe care le are in viata personala si in viata noastra colectiva, ca specie.

 
Această carte va schimba pentru totdeauna părerea pe care o aveţi despre propriul vostru mod de a gândi. Descoperiri ştiinţifice uluitoare, legate de efectele biochimice ale funcţiilor creierului, arată că celulele din corp sunt afectate de gândurile noastre.

Autorul - un renumit biolog în cercetarea funcţionării celulei - descrie traseele moleculare precise prin care se întâmplă acest lucru. Autorul foloseşte un limbaj simplu, imagini, exemple cotidiene şi mult umor, pentru a demonstra cum noua ştiinţă a Epigeneticii revoluţionează felul în care înţelegem legătura dintre minte şi materie, dar şi profundul efect pe care îl are asupra vieţilor noastre personale şi asupra vieţii colective a speciei noastre.

Implicaţiile acestei cercetări modifică în mod radical înţelegerea asupra vieţii. Ni se demonstrează că genele şi ADN-ul nu ne controlează corpul biologic, ci că ADN-ul este controlat de semnale din afara celulei, inclusiv de mesajele energetice ce emană din gândurile noastre pozitive şi negative.

CUPRINS:
 
Cuvinte de apreciere pentru cartea Biologia credintei... 5
Prolog... 13
Introducere Magia celulelor... 19

Capitolul 1:
Lecţii din vasul Petri: Cu veneraţie pentru celulele inteligente şi pentru studenţii inteligenţi... 35

Capitolul 2:
"Este vorba de mediu, prostule"... 65

Capitolul 3
Membrana magică... 107

Capitolul 4
Noua fizică: cu amândouă picioarele ferm... în aer... 139

Capitolul 5
Biologia şi credinţa... 183

Capitolul 6
Dezvoltare şi protecţie... 223

Capitolul 7
Cum să fim părinţi conştienţi: părinţii - specialişti în inginerie genetică... 243

Epilog
Spiritul şi ştiinţa... 291
Anexa... 327
Bibliografie... 333
Multumiri... 355
Despre autor... 361

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0347 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.