Binecuvanteaza aceasta hrana

Binecuvanteaza aceasta hrana
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-639-126-9
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 196

DESCRIERE

Binecuvanteaza aceasta hrana - Adrian Butash
 
 
Rugăciunea rostită înainte de masă este cea mai întâlnită formă de rugăciune din lume, un act de veneraţie comun fiecărei civilizaţii din istoria omenirii. Experienţa universală a împărtăşirii hranei îi conectează în mod fundamental pe oameni între ei, pe ei cu natura şi cu infinitul. Exprimarea recunoştinţei pentru hrana primită este o tradiţie milenară minunată care celebrează milostivirea divină.

Cartea Binecuvântează această hrană reuneşte 150 de rugăciuni la vremea mesei, selectate din cele mai cunoscute religii ale lumii, din tradiţii milenare şi din opera unor mari poeţi şi gânditori – de la Shakespeare până la căpetenia Tecumseh, din ortodoxia coptă până la tradiţia poporului tamil, de la câmpiile amerindienilor până în Pakistan. Fiecare rugăciune este introdusă în contextul cultural şi istoric. Cartea conţine şi două rugăciuni în limbajul american al semnelor, precum şi rugăciunea „Binecuvântează această hrană“ exprimată în 19 limbi.
 
CUPRINS:
 
Lista de rugaciuni, dupa origine
Multumiri
 
Introducere
Binecuvantarea hranei uneste intreaga omenire
 
Rugaciuni
in ordine cronologiva (pana in prezent)
 
Binecuvantare in limbajul american alsemnelor
Binecuvantare a unui copil in limbajul american al semnelor
"Binecuvanteaza aceasta hrana" in nouasprezece limbi
Surse si permisiuni
Indice al primelor randuri din rugaciuni

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Literatura Initiatica/Poezie

47,00 lei
49,90 lei (-5,81%)
57,00 lei
59,90 lei (-4,84%)
36,00 lei
38,00 lei (-5,26%)
Created in 0.0673 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.