Biblia intolerantelor alimentare

Biblia intolerantelor alimentare
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 352

DESCRIERE

Cauza afectiunii de care suferiti sunt alimente pe care le consumati? Suferiti adesea de balonare... scaderea energiei dupa ce mancati... crampe sau stari de greata... afectiuni cutanate precum urticarie sau eczema... stari emotionale alternante? Daca raspundeti afirmativ la doua sau mai multe intrebarile de mai sus, atunci ajutorul va este la indemana. Anthony J. Haynes, un nutritionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutritional unic pentru a va ajuta sa identificati si sa evitati intolerantele alimentare cu care va confruntati. Urmand doar cativa pasi simpli, puteti izola si elimina problemele alimentare si modifica complet simptomele: -identificati alimentele intolerante -aflati cauza intolerantei -eliminati alimentele netolerate fara a pofti dupa ele -luati la cunostinta despre relevanta si functionarea testelor de laborator care vi se potrivesc -luati suplimentele alimentare adecvate nevoilor Antoinette Savill, autoare premiata pentru cartile dedicate dietelor speciale, prezinta peste 70 de retete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmand acest plan, veti adora fiecare inghititura din retele culinare. ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentati si bine pregatiti nutritionisti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutritie din Harley Street, Londra. In ultimii zece ani a sustinut cursuri intensive si workshopuri de nutritie avansata. Este autorul cartii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este castigatoarea premiului Glenfiddich pentru retete culinare si autoarea bestsellerurilor: Retete culinare care nu contin gluten, grau si produse lactate; Elimini graul, scapi de kilogramele in plus si Prepararea mancarurilor care nu provoaca alergii pentru copii. CUPRINS: Partea I. Sufar de intoleranta alimentara? 1. Cum imi pot da seama daca prezint o intoleranta alimentara? 2. Ce teste pot confirma intoleranta alimentara? Partea a II-a. De ce prezint intoleranta alimentara? 3. Ceea ce mananc sa fie de vina? 4. Dificultati digestive 5. Enzime, fermenti si paraziti care afecteaza digestia 6. Cat de sanatoasa este ecologia mea intestinala? 7. „Musafirii nepoftiti” 8. Medicamente cu sau fara prescriptie medicala 9. Imunitatea intestinala 10. Factorul de stres 11. Sindromul de intestin permeabil 12. Legatura cu greutatea intestinala Partea a III-a. Planul dvs de actiune pentru a invinge intoleranta alimentara 13. Planul de actiune privind intoleranta alimentara 14. Dieta prin eliminare si reintroducere sau prin excludere? 15. Planul dvs de suplimente alimentare Partea a IV-a. Ce pot manca? 16. Introducere la retetele culinare 17. Ingrediente utile 18. Retete culinare. Supe. Preparate vegetariene. Paste. Fructe de mare si peste. Carne de pasare si de vanat. Carne rosie. Deserturi. Gustari pentru micul dejun si ceai. Anexe Cum se realizeaza un test de puls. Teste de laborator privind intoleranta alimentara si unde se pot realiza. Alte teste de laborator disponibile. Informatii suplimentare si website-uri. Alimente care contin salicilat. Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0583 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.