Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator

DESCRIERE
Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator - Klaus Kling
Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile si cu inca si mai puține ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuanțe (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experiența speciala sa cunosti intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu si nealterat – si asta doar cu cheltuieli reduse.
Manualul de fața, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii si informații:
• De la orz la bere – cum funcționeaza?
• Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferențele, modul de lucru.
• Ce ustensile ii sunt necesare berarului?
Instrumentele clasice si cele foarte noi.
• Fabricarea berii acasa – explicata si inregistrata pas cu pas.
Cu peste 100 de rețete de bere, alese din intreaga lume, modificate special pentru a fi preparate intre proprii patru pereți.
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 22,00 lei24,00 lei (-8,33%)
- 76,00 lei80,00 lei (-5%)
- 20,00 lei21,00 lei (-4,76%)
Promoţii
-- 22,00 lei24,00 lei (-8,33%)
- 76,00 lei80,00 lei (-5%)
- 20,00 lei21,00 lei (-4,76%)
Asistenţă online
-![]() |
Suntem deconectați |
RECENZII