Balchis 2000, parola: "Dumnezeu"

Balchis 2000, parola: 'Dumnezeu'
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 208
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

La început, îmi făceam probleme că nu o să fiu înţeles. Că cititorii mei nu dispun de informaţiile care să-mi susţină veridicitatea povestirii. A fost nevoie de ceva muncă până când oamenii au fost pregătiţi să primească varianta mea asupra ADEVĂRULUI. Pentru că asta avem în realitate fiecare: câte o variantă asupra Adevărului Suprem care este Dumnezeu.

Am înţeles multe, am şi mai multe necunoscute. Mi s-a reproşat că smintesc oamenii, că „le torn lavă pe gât", că vând taine pe 150 de mii de lei. Nu ştiu cât de adevărat este. Ştiu doar că la un moment dat mă voi duce la Cel Preaînalt şi îi voi spune ce am făcut, ce am avut de gând să fac şi atunci El, în Înţelepciunea Lui, îmi va descoperi ce a ieşit.

Din cuprins:

"Poate vreodata sa-mi plateasca durerea pe care am trait-o pe acest pamânt? Ranile, torturile, pierderea celor dragi, decaderile si suferintele pe care le-am îndurat timp de mii si mii de ani? Am fost decapitat, schilodit, vândut ca sclav, falit si muritor de foame. M-au mâncat viermii de viu, m-au sfârtecat fiarele, m-a ucis apa, aerul, focul si pamântul. De furie, am ucis fara motiv, am umilit din ura, de frica, pentru aur si bani. Am facut atâtea ca Judecata din urma nu stiu cum m-ar mai putea exonera de pedeapsa. Am decis dupa atâta timp sa ma întorc la Cer. De ce? Sunt, oarecum, un mercenar spiritual si o fac pentru ca nu pot fi singur. În lumea asta creata de El nu poti sa fii decât ori de o parte, ori de alta. Si, cum demonul nu-mi place deloc, l-am ales pe El din lipsa de altceva. Daca exista varianta sa ramân singur în univers sau în lumea spirituala, as fi ales-o."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0380 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.