Asculta-ti corpul, in continuare!

Asculta-ti corpul, in continuare!
Preț: 26,30 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-973-1859-92-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Ediția: a 3-a / 2017
Pagini: 262

DESCRIERE

Cartea de faţă este continuarea primului volum "Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ". Acea faimoasă carte roz, numită astfel de către numeroşii ei cititori, a atins o popularitate nemaiîntâlnită până atunci în Québec. Se bucură de asemenea de un mare succes în toate ţările francofone.

Prin învăţăturile ei, Lise Bourbeau favorizează utilizarea exerciţiilor practice ca mijloace de învăţare, deoarece experienţa îi indică faptul că nu cunoştinţele în sine sunt cele care îi ajută pe oameni să îşi amelioreze calitatea vieţii, ci mai degrabă acţiunile generate de aceste cunoştinţe.

Cartea este împărţită în trei secţiuni distincte: A Avea, A Face şi A Fi. Fiecare dintre aceste secţiuni vă va ajuta să descoperiţi ceea ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi şi a întreprinde acţiunile necesare pentru a avea ceea ce vă doriţi în viaţă.
Este bine să observăm faptul că, imediat ce suntem conduşi de o credinţă, trăim o frică. De ce? Deoarece nu mai suntem ghidaţi de lumina noastră interioară. Suntem în întuneric. Putem să alegem între lumină şi întuneric, între iubire şi frică, între fericire şi nefericire.
Cu siguranţă îmi veţi spune: "Este important să crezi în ceva. De când sunt copil mi se spune că este important să cred în mine, în viaţă, in fericire, în Dumnezeu." Da, sunt de acord. Fiinţa umană, devenind tot mai conştientă, îşi foloseşte mentalul pentru a diferenţia credinţele care îi sunt benefice, de celelalte credinţe. Mentalul este cel care judecă ce este bine şi ce este rău. Apoi, când fiinţa umană este pe deplin conştientă, ştie în mod intuitiv ce anume este bun pentru ea, fără să fie nevoie să creadă în acel lucru. Unii oameni încep prin a spune: " cred că sunt în stare să înfrunt o astfel de situaţie". Apoi însă nu reuşesc. încep să creadă până când sunt în stare să spună: "Acum sunt în stare să fac acest lucru".
A afirma "Sunt capabil" este mult mai puternic decât a afirma "Cred că sunt capabil". Atâta timp cât există o credinţă, există un risc de îndoială sau de a crede în altceva. Acest lucru este valabil şi când este vorba despre Dumnezeu. Oamenii încep să creadă în Dumnezeu şi într-o zi sunt capabili să simtă şi să ştie: "Eu sunt Dumnezeu, sunt expresia lui Dumnezeu, în planul material", iar acest lucru este mult mai puternic. Astfel, credinţa este o etapă necesară pentru a ajunge la cunoaştere. Când avem credinţe benefice, de genul: "Cred că sunt capabil", ştii cel puţin că aceste credinţe te vor conduce spre ceva plăcut.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0209 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.