Aşchia nu sare departe de trunchi. Eliberaţi-vă de scenariile familiale negative cu ajutorul psihogenealogiei

Aşchia nu sare departe de trunchi. Eliberaţi-vă de scenariile familiale negative cu ajutorul psihogenealogiei
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1859-35-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 112

DESCRIERE

Am observat că numeroase probleme se repetă din generaţie în generaţie în generaţie în interiorul unei familii. Repetiţiile pot fi legate de dificultăţi în sfera profesional-financiară, de dependenţe de tot felul, de boli psihosomatice, de cazuri de incest, crime, accidente etc.

Cu nu foarte mult timp în urmă, o nouă abordare terapeutică a început să prindă teren: psihogenealogia, are are de a face, în egală măsură, atât cu psihologia, cât şi cu genealogia. Această nouă abordare oferă o înţelegere mai profundă a familiei din care facem parte şi ne ajută să conştientizăm impactul pe care familia îl are asupra întregii noastre vieţi.

Totodată, ne permite să învăţăm cum să punem capăt repetiţiilor familiale negative şi cum să depăşim obstacolele care ne împiedică să fim noi înşine, cu adevărat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala/Leadership

Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.