Amintiri despre Ramana Maharshi

Amintiri despre Ramana Maharshi
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat - stoc 1
ISBN: 978-606-8460-72-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 152

DESCRIERE

Amintiri despre Ramana Maharshi - Alan W. Chadwick (Sadhu Arunachala) 

 
Realizarea lui Bhagavan nu a fost vreun soi de vid lipsit de orice trăsătură sau atribut. Lumea aparenţelor a continuat să existe pentru el, cu deosebirea că el ştia că e vorba doar de aparenţe şi nu mai cădea pradă iluziei că aceasta constituia Realitatea.
    Bhagavan a avut, cu siguranţă, un mesaj pentru Occident, unde era mult apreciat. Argumentările pur raţionaliste şi lipsa oricărui sentimentalism în învăţăturile sale constituiau o mare atracţie. Nu ţinea niciodată predici, nici nu decreta ori impunea regulamente, ci se rezuma întotdeauna la îndreptarea căutătorului asupra sa însuşi, subliniind 
că totul depindea în întregime de el, gurul neputând decât să indice şi să ghideze, nimeni altcineva neputând conferi altcuiva Realizarea Sinelui.
 
CUPRINS:
 

Introducere... vii
Cuvânt înainte... 1
Prolog... 5

Amintiri despre Ramana Maharshi... 13

Epilog... 123
Glosar... 129

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0292 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.