Am murit si m-am descoperit pe mine insami

Am murit si m-am descoperit pe mine insami
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat - stoc 1
ISBN: 978-606-8080-87-1
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 264
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Am murit si m-am descoperit pe mine insami. Calatoria mea de la cancer la vindecarea profunda, trecand printr-o experienta in apropierea mortii - Anita Moorjani
 
…in această biografie profund inspirată, Anita Moorjani povesteşte cum, după ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape că şi-au încetat activitatea, copleşite de celulele maligne care se răspândiseră în întregul ei corp. Odată intrată în comă, ea a trăit o experienţă în apropierea morţii cu totul extraordinară, în timpul căreia a înţeles măreţia spirituală a fiinţei sale... dar şi cauzele reale ale bolii sale. După ce şi-a revenit din comă, starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit atât de rapid încât a fost externată din spital după numai câteva săptămâni, fără să mai aibă vreo urmă de cancer în corp.
În paginile acestei cărţi, Anita îşi povesteşte copilăria trăită la Hong Kong, conflictele prin care a trecut în timpul procesului de alegere a unei cariere şi de descoperire a sufletului ei pereche, dar şi boala care a făcut-o să ajungă în spital, unde a sfidat toate cunoştinţele medicale.
 
Făcând parte dintr-o familie hindusă ce trăia în mijlocul unei comunităţi chineze şi britanice, Anita a crescut într-un mediu cultural conflictual, în care obiceiurile culturale şi religioase se băteau cap în cap. După ani de încercări de a-şi găsi propria cale în timp ce încerca să facă faţă inclusiv aşteptărilor celor din jurul ei, ea a trăit marea revelaţie – în urma unei experienţe în apropierea morţii – că puterea de a se vindeca singură se află în interiorul ei... şi că în acest Univers există miracole pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată până atunci. Cartea de faţă dovedeşte dincolo de orice îndoială că noi suntem fiinţe spirituale care trăiesc o experienţă umană... şi că suntem cu toţii UNA.
 
CUPRINS:
Cuvant inainte de dr. Wayne W. Dyer Introducere
Partea 1. Cautarea Caii corecte
Prolog. Ziua in care „am murit”
Capitolul 1. O educatie diferita
Capitolul 2. Multe religii, multe cai
Capitolul 3. Pasi gresiti care m-au condus in directia corecta
Capitolul 4. Marea mea iubire
Capitolul 5. Ingrozitorul diagnostic
Capitolul 6. In cautarea mantuirii
Partea 2. Calatoria mea catre moarte … si inapoi
Capitolul 7. Parasirea acestei lumi
Capitolul 8. O realitate infinita, dar absolut fantastica
Capitolul 9. Realizarea miracolului
Capitolul 10. Dovada vindecarii
Capitolul 11. „Doamna, oricum as privi lucrurile, ar trebui sa fi moarta”
Capitolul 12. Viata privita prin alti ochi
Capitolul 13. Gasirea Caii mele
Capitolul 14. Vindecarea este doar inceputul
Partea 3. Ce am inteles in urma acestei experiente
Capitolul 15. De ce m-am imbolnavit.. si de ce m-am vindecat
Capitolul 16. Sinele infinit si energia universala
Capitolul 17. Permisiunea de a fi tu insuti
Capitolul 18. Intrebari si raspunsuri
Cuvant de incheiere

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0390 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.