Alimente care combat cancerul. Prevenirea cancerului prin dieta

Alimente care combat cancerul. Prevenirea cancerului prin dieta
Preț: 77,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - in stoc
ISBN: 978-606-92477-3-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 214

DESCRIERE

Alimente care combat cancerul. Prevenirea cancerului prin dieta …proprietăţile anticancer ale alimentelor sunt ştiri de primă pagină. Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziţia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariţie a cancerului şi stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja). Cu toate acestea, informaţiile transmise prin mass-media sunt confuze şi adesea greu de înţeles. Ce ar trebui să consumăm mai exact şi în ce combinaţii? Oare toate alimentele anticancer au acelaşi efect? Combat ele orice tip de cancer? În cartea Alimente care combat cancerul, celebrul biochimist Richard Beliveau şi cercetătorul Denis Gingras descriu proprietăţile active ale alimentelor care combat cancerul şi modul în care acestea acţionează pentru a proteja organismul. De exemplu, o dietă diversificată ce include anumite fructe, legume şi băuturi, precum ceaiul verde şi mustul, permite absorbţia zilnică a unei cantităţi terapeutice de compuşi fitochimici anticancer. Cunoscând procesele ştiinţifice din spatele acestor beneficii terapeutice, înţelegem nu doar motivul pentru care este atât de important să includem aceste alimente în dietă, ci şi cât de uşor este. … … … A va bucura de o dieta diversa, echilibrata, bogata in fructe si legume, reprezinta o metoda simpla si eficienta de a reduce semnificativ riscul imbolnavirii de cancer. Fructele si legumele contin mii de compusi fitochimici cu roluri esentiale in mentinerea sanatatii acestor plante. O dieta bazata pe consumul regulat de alimente care contin niveluri foarte mari de compusi fitochimici reprezinta cea mai puternica arma de care dispunem in momentul de fata pentru a preveni cancerul de la sursa, inainte de a putea sa ajunga la maturitate si sa ameninte functionarea normala a organismului. Richard Beliveau deţine catedra de Prevenire şi Tratament al Cancerului la Universitatea din Québec, Montreal, unde este profesor de biochimie. De asemenea, este directorul Laboratorului de Medicină Moleculară al Spitalului UQAM-Sainte-Justine (Centrul de cancerologie Charles-Bruneau), unde îşi desfăşoară activitatea de cercetare şi coautorul acestei cărţi Denis Gingras. CUPRINS: Partea intai. Cancerul: un inamic formidabil Blestemul cancerului. Ce este cancerul? Noi vase de sange in lupta impotriva cancerului. Angiogeneza. Prevenirea cancerului prin dieta. Fitochimicalele, un cocktail anticancer pe farfuria dumneavoastra! Partea a doua. Nutraceuticele: alimente care combat cancerul Familia verzei: dusmanul de moarte al tumorii. Usturoiul si ceapa tin cancerul la distanta. Soia. O mirodenie anticancer din bucatarie: va prezentam curcuma. Ceaiul verde: un balsam pentru suflet care combate cancerul. Pasiune pentru fructele de padure. Omega 3, in sfarsit grasimi care sunt bune pentru dumneavoastra! Rosiile, cele mai bune prietene ale prostatei. Citricele, moleculele anticancer pline de savoare. In vino veritas. Ciocolata, o obsesie sanatoasa. Partea a treia. Nutriterapia: zi de zi Adaugarea de suplimente? Sau adaugarea de probleme? Din meniul zilnic: combaterea cancerului! Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.1363 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.