Acasa cu Dumnezeu. Intr-o viata care nu se sfarseste niciodata

Acasa cu Dumnezeu. Intr-o viata care nu se sfarseste niciodata
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 280

DESCRIERE

Ce se întâmplă cu adevărat în această viaţă şi ce se va întâmpla când ea se termină? Ne vom reîntâlni cu cei dragi, care au plecat înaintea noastră? Dumnezeu va fi acolo, ca să ne întâmpine? Va exista o zi a Judecăţii de Apoi? Vom avea voie să ne furişăm în Rai? Vom şti vreodată ce se întâmplă după ce murim? Dar se va ÎNTÂMPLA, oare, ceva? în această carte găsiţi răspunsuri cutremurătoare, care îţi taie respiraţia, la întrebările pe care fiecare fiinţă umană şi le pune, pe parcursul întregii vieţi.

Un lucru nu "apare brusc" atunci când îl vezi tu. Faptul că îl vezi, îl face să "apară" brusc pentru TINE. Cei care se joacă în fizica cuantică elementară ar spune că nimic nu e acolo, până când nu-l vezi tu. Faptul că îl vezi, îl pune acolo. Totuşi, savanţii mai avansaţi ştiu acum că nici asta nu e afirmaţia ultimă despre cum stau lucrurile.

În Realitatea Supremă, lucrurile SUNT acolo, înainte de a le vedea tu. Adică, în toate momentele există mai multe posibilităţi. Fiecare rezultat imaginabil al oricărei situaţii imaginabile există chiar acum, chiar aici - şi se întâmplă chiar aici şi acum. Faptul că tu vezi doar unul dintre ele, nu îl "pune acolo", în sens literal - îl "pune acolo" în mintea ta.

Tu te mişti într-un ciclu infinit. Nu există nici început şi nici sfârşit. Nu eşti nici mai "bun" şi nici mai "rău" decât orice alt suflet din acest ciclu. Întregul ciclu este sfânt, iar tu, pur şi simplu, eşti acolo unde eşti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0405 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.