Tulburarea obsesiv-compulsiva. Circumscriere, modele si interventii

Tulburarea obsesiv-compulsiva. Circumscriere, modele si interventii
ISBN: 973-46-1334-2
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 224
Preț: 24,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Ca urmare a incidentei sale crescute, tulburarea obsesiv-compulsiva se afla in centrul preocuparilor specialistilor in sanatate mentala, psihopatologie si psihoterapie.

Volumul, primul din literatura romana de specialitate care abordeaza aceasta afectiune, este conceput din perspectiva psihologiei antropologice si include atit notiuni teoretice generale, cit si indicatii practice de diagnosticare si terapie psihologica si medicamentoasa.

„Tulburarea obsesiv-compulsiva” se adreseaza studentilor de la facultatile de psihologie si medicina, psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor si psihiatrilor – practicieni, cercetatori si cadre didactice.

Cuprins:

Tulburarea obsesiv-compulsiva • Tulburarea de personalitate obsesiv-compulsiva • Modele ale tulburarii obsesiv-compulsive • Modelul psihanalitic al lui Freud • Tratamentul biologic in tulburarea obsesiv-compulsiva • Interventiile psihologice in tulburarea obsesiv-compulsiva • Interventii cognitiv-comportamentale

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1878 sec