Tratat de hrana vie - Elena Nita Ibrian

Tratat de hrana vie - Elena Nita Ibrian
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 438
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - in stoc

DESCRIERE

Tratat de hrana vie - Elena Nita Ibrian Retetele din aceasta carte au exclus, dintre ingrediente, sarea, zaharul, faina alba, care produc atata rau in organism si sunt, de cele mai multe ori, vinovate de producerea unor boli grave. Cea mai mare nenorocire este aceea ca omul modern nu tine seama de combinarea mancarurilor. De aici dereglarea digestiei si calea catre acumularea toxinelor este libera… Trebuie retinut ca unele alimente sunt digerate mai greu, altele mai repede, iar cand intervine o combinatie incorecta apare fermentatia cu toate urmarile ei nefaste. Fructele trec prin stomac in 20 – 30 de minute. Ele se consuma numai pe stomacul gol (dimineata). Consumul de hrana vie asigura necesarul de enzime, care sunt insasi viata noastra. Enzimele se gasesc numai in alimentele nefierte (negatite). Se deterioreaza la 38 de grade celsius, iar dupa 54 grade dispar complet… Se pot consuma amidonoasele (cartofi, orez, paste fainoase, mazare) cu vegetale (dovlecei, morcovi, conopida, telina, varza, vinete, usturoi) impreuna cu salata de cruditati si … sa nu se mai consume paine… Cand doriti sa pierdeti in greutate, nu mancati curmale, smochine, stafide si alte fructe uscate, care cu toate ca sunt o sursa minunata de energie, contin foarte mult zahar concentrat, care va impiedica sa slabiti… Sanatatea omului depinde si de fibrele celulozice pe care le consuma. Acestea previn in primul rand constipatia si hemoroizii…fibrele exista in fructe si legume… Calciul poate fi asimilat de organism din toate vegetalele cu frunze verzi, din nuci, seminte de susan, curmale, smochine, prune. Printr-o alimentatie de baza acida se pierde o mare parte din Calciu din organism. …vinul se bea pe stomacul gol (inainte de a manca) si nu in timpul mesei. Nu mancati dupa orele 20. Daca vreti sa aveti la indemana un ghid despre ordinea in care trebuie consumate alimentele: -sucuri si fructe proaspete -vegetale, nuci crude, seminte -cereale, paine uscata si nu coapta (integrala), cartofi, legume -branzeturi Au fost multi bolnavi de boli grave care, prin regim alimentar, strict, din produse crude, s-au insanatosit. ………………………………… 2167 retete pentru o viata fara suferinte Ghidul total: 2167 de retete naturiste de prepararea hranei, pentru toate gusturile. 52 de reguli pentru o alimentatie corecta. Sugestii diversificate la meniul de dimineata, pranz si seara pentru toate lunile anului. Cum se prepara fainile, germenii, laptele vegetal din diferite seminte si fructe, pastele, pulberile, sucurile, maceratele, tincturile. Un abecedar al sanatatii, atat de greu de mentinut in epoca aditivilor, indulcitorilor, emulgatorilor, colorantilor sintetici, gelurilor si altor ingrediente menite sa ne biciuiasca simturile si sa ne torpileze sanatatea. Alegeti hrana vie, naturala, netehnologizata pregatita dupa experienta unei nutritioniste bine cunoscuta! CUPRINS: Introducere in bucataria fara foc Reguli pentru o alimentatie corecta Sugestii pentru meniuri naturiste PARTEA A DOUA Cateva retete casnice Retete cu trimiteri Conserve din legume si fructe la congelator Prepararea fainii Prepararea germenilor in conditii casnice Prepararea laptelui vegetal Maceratele Pastele Pulberile Sucurile Cure terapeutice Bibliografie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0381 sec