Sanatatea omului
58,00 lei
61,00 lei (-4,92%)

Sanatatea omului

Sanatatea omului
-4,9%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 178
Preț: 58,00 lei
61,00 lei (-4,92%)
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1

DESCRIERE

Sanatatea omului - Serghey Nikolaevici Lazarev
 
In viitorul apropiat, oamenii vor trebui sa-si schimbe modul de gandire. In caz contrar, nicio decizie financiara sau politico-economica nu va putea sa imbunatateasca situatia. Omenirea are in fata ei o sarcina serioasa: transformarea gandirii, trecerea la un nou mod de gandire.

Supravietuirea civilizatiei depinde de multi factori. Pentru ca omenirea sa supravietuiasca si sa vada ziua de maine, trebuie ca problemele politico-economice, ecologice si morale sa fie rezolvate. Insa, problemele politico-economice si oricare altele sunt imposibil de rezolvat daca nu le rezolvam inainte pe cele morale, deoarece la baza tuturor problemelor noastre se afla modul in care gandim.

Daca un om are gandirea unui sclav, a unui salbatic, a unui pagan, atunci niciun tip de politica, economie sau ecologism nu ii va aduce fericirea.

In mod obisnuit, noi asociem evolutia omenirii cu realizarile si posibilitatile stiintifice si tehnice, cu transformarea planetei, cu dezvoltarea inteligentei si a aptitudinilor. Dar la baza oricarei dezvoltari se afla ceea ce noi numim suflet, sentimentele noastre, tot ce are legatura cu credinta si cu moralitatea.

Unificarea a doua contrarii reprezinta o garantie a dezvoltarii. A urma doar calea stiintifica inseamna pieirea; A urma doar calea religioasa inseamna stagnarea si oprirea dezvoltarii, iar mai departe – disparitia. Unificarea gandirii stiintifice cu cea religioasa intr-o singura viziune asupra lumii poate sa duca civilizatia la un nou nivel si poate sa contureze noi orizonturi pentru salvarea si evolutia sa.

Cartea de fata prezinta modul in care stiinta si religia pot sa coopereze in ceea ce priveste cunoasterea Universului, in loc sa se opuna reciproc, ajutand oamenii sa dobandeasca sanatate, bunastare si o fericire autentica.
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1
Interactiunea stiintei cu religia
 
Capitolul 2
Legile Universului
 
Capitolul 3
Bolile corpului, ale spiritului si ale sufletului
 
Capitolul 4
Agresivitatea
 
Capitolul 5
Calea catre Dumnezeu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0477 sec