Leacuri pentru bolile sufletului

Leacuri pentru bolile sufletului
ISBN: 978-973-136-628-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 112
Format: 11*16.5 cm
Preț: 5,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1

DESCRIERE

Leacuri pentru bolile sufletului - PS Ieremia Zavoratul

 
Preasfințitul Ieremia Zăvorâtul a fost cel mai bun prieten al Sfântului ­Inochentie al Hersonului. A fost cel care i-a tuns în călugărie pe Sfântul ­Teofan Zăvorâtul şi pe Mitropolitul Macarie Bulgakov, renumitul istoric bisericesc. S-a bucurat de ­deplina dragoste şi încredere a Sfinţilor Filaret al Moscovei şi Filaret al Kievului. Rugăciunile alcătuite de el au ­intrat în pravila zilnică a Cuviosului Ioan ­Krestiankin, marele duhovnic al Rusiei contemporane. A fost unul dintre acei ierarhi învăţaţi care au strălucit nu doar prin lumina rece a erudiţiei, ci prin căldura simplităţii şi a smereniei, arătându-se nu numai „îndreptător credinţei”, ci şi „chip blândeţelor”. 
Pentru prima oară în limba română, publicăm din moştenirea ascetică a acestei personalităţi de excepţie o culegere de leacuri duhovnicești care respiră nu pedanterie şi uscăciune academică, ci adevărata seninătate şi bucurie a trăirii în Duhul Sfânt. 

Cartea de faţă reprezintă ediţia a treia a volumului "Re­ţe­tar duhovnicesc sau Doctorie duhovnicească adunată din lume", apărut pentru prima dată la Editura Sophia în 2010.
 
CUPRINS:
 
30 de doctorii pentru inceputul de drum... 5
31 de intaritoare pentru cei ce continua calea... 35
30 de leacuri pentru tamaduirea deplina... 77

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0378 sec