Karma, astrologia si transformarea personala. Vol.1

Karma, astrologia si transformarea personala. Vol.1
ISBN: 973-9466-04-4
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 256
Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero

DESCRIERE

Originala si profunda, lucrarea pune accentul pe intelegerea si utilizarea astrologiei ca instrument in dezvoltarea spirituala si psihologica. In contrast cu traditionalele previziuni, astrologia orientativa, aceasta noua abordare a celei mai vechi stiinte, se bazeaza pe legea karmei si pe necesitatea autotransformarii. In plus capitolele despre Pluto si aspectele sale cuprind cea mai completa si mai profunda abordare de pana acum a acestui subiect.

În principal, termenul de karma se referă la legea universală a cauzei şi a efectului, identică în speţă cu preceptul biblic care afirmă că «ceea ce semeni, aceea vei culege». Această lege reprezintă doar o aplicaţie mai amplă a conceptului nostru materialist referitor la cauză şi efect. Este evident că dacă vom planta ciulini, nu ne putem aştepta să culegem trandafiri. Legea karmei este similară legii mecanicii newtoniene care afirmă că: «fiecărei acţiuni i se opune o reacţiune egală ca intensitate şi contrară ca sens».

Legea karmei porneşte de la premiza că viaţa este o experienţa continuă, deloc limitată la o singură încarnare în lumea materială.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0392 sec