Ghidul complet al durerilor fizice. Terapii psihoenergetice. Invata sa intelegi semnalele pe care le transmite corpul tau.

Ghidul complet al durerilor fizice. Terapii psihoenergetice. Invata sa intelegi semnalele pe care le transmite corpul tau.
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 206
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0

DESCRIERE

Pentru medicina orientala, boala indica existenta unui obstacol in realizarea Drumului Vietii. Constiinta exprima astfel, prin tulburari energetice generatoare de maladie, piedicile deplinei sale impliniri.

Pare asadar logic sa intelegem mecanismele psihoenergetice subiacente maladiei, pentru a ne redobandi starea de sanatate.

In aceasta privinta, cartea de fata reprezinta un manual practic perfect, la indemana tuturor celor care cauta secretele descifrarii limbajului corpului nostru.

Citind-o, vom invata sa nu mai consideram maladia ca fiind rolul intamplarii sau fatalitatii, ci mesajul constiintei noastre, al fiintei noastre interioare. Sau poate ca vom reusi sa descoperim in spatele unei suferinte o maladie "creatoare", un mijloc de progres in evolutia noastra.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0404 sec