.
 
Categorii de carte
Edituri
Top
Nu în ultimul rând...
 

Dieta South Beach. Carte de bucate

Dieta South Beach. Carte de bucate
ISBN: 978-606-588-350-5
Anul: 2013
Pagini: 344
Disponibilitate: in stoc
Preţ: 40,00 lei
adauga in cos
Dieta South Beach. Carte de bucate - Dr. Arthur Agatston

…dieta South Beach a fost concepută pentru oamenii cărora le place să mănânce.

Iar acum, în Dieta South Beach — carte de bucate, veţi găsi peste 200 de reţete care corespund întru totul principiilor nutriţionale ale dietei, fără a fi mai puţin gustoase.

Cartea vă va schimba atât felul în care gătiţi, cât şi felul în care mâncaţi.

Îndelung-aşteptata carte de bucate a sosit!

Mâncare extraordinară care îţi face bine — acesta este punctul de plecare al Dietei South Beach şi motivul pentru care milioane de oameni din întreaga lume au ales acest plan de alimentaţie pe viaţă, scăpând pe parcurs de toate kilogramele în plus nedorite.

Creată de celebrul cardiolog din Miami, dr. Arthur Agatston, dieta pune accentul pe grăsimile bune şi carbohidraţii buni, care ne împiedică să poftim la mâncăruri nesănătoase cu zahăr şi contribuie pe termen lung la scăderea în greutate.

Nu e vorba de o mâncare „de regim“, ci de reţete gustoase, care ajută la menţinerea sănătăţii şi la micşorarea taliei.

Indiferent dacă vă număraţi printre cei care au adoptat deja Dieta South Beach sau sunteţi doar la început, veţi găsi nenumărate surse de inspiraţie în Dieta South Beach — carte debucate, încât să urmaţi fără abatere programul, fără a simţi vreo privaţiune.

Reţetele sunt îndeajuns de simple încât să fie uşor de preparat în fiecare zi şi suficient de delicioase pentru a fi servite cu orice prilej: clătite din fulgi de ovăz, supă de somon cu lapte bătut, pui caraibian cu mango la cuptor, cotlete de porc la grătar cu usturoi şi sos de soia, lasagna mexicană, chili vegetarian cu salsa de avocado, tartă cu ciocolată cu blat crocant din unt de arahide şi multe altele.

Fiecare dintre reţete este marcată cu „Faza 1“, „Faza 2“ şi „Faza 3“, pentru a şti de îndată unde anume se încadrează în dietă; de asemenea, sunt incluse 25 de reţete noi, propuse de cei mai prestigioşi bucătari-şefi din Miami.

Cu peste 50 de ilustraţii color şi fotografii, Dieta South Beach — carte de bucate nu ar trebui să lipsească de pe raftul bucătăriei nimănui!

Dr. Arthur Agatston este profesor asociat la Scoala de Medicină din cadrul Universităţii din Miami şi a publicat peste 100 de articole în periodice medicale precum New England Journal of Medicine şi American Journal of Cardiology.

Este autorul bestsellerului Dieta South Beach şi a apărut în numeroase emisiuni de televiziune, precum Dateline, Good Morning America sau 20/20.

În plus, dr. Agatston este cunoscut în presă ca expert în sănătatea cardiacă şi nutriţie. Conduce o clinică privată în Miami Beach, unde şi locuieşte împreună cu soţia lui, Sari, şi cei doi copii ai lor.


Fragmente din carte:

… gratie cercetãrilor recente, au iesit la ivealã noi informatii care au schimbat punctul de vedere conventional asupra modului în care organismul nostru prelucreazã hrana.

Efectele importante pe care le au fibrele, indicele glicemic (cât de repede ridicã un anumit aliment nivelul de zahãr din sânge), grãsimile benefice si sindromul prediabetului asupra greutãtii si sãnãtãtii noastre au fost evaluate abia de curând.


Dar dietele dãdeau gres si pentru cã nu luau în considerare comportamentul oamenilor obisnuiti. Multe regimuri de slãbire erau dificile, nepractice, nenaturale si severe. Ne cereau sã abandonãm pentru totdeauna plãcerea de a consuma o gamã largã de alimente gustoase, în cantitãti suficiente pentru a ne potoli foamea si a ne satisface papilele gustative.

Eu am avut ocazia sã observ îndeaproape modul în care ne-au derutat conceptiile gresite despre nutritie si scãderea în greutate. În calitate de cardiolog, principalul meu scop era prevenirea bolilor de inimã.

Realizarea cu care mã mândresc cel mai mult pânã în prezent este rolul pe care l-am avut în crearea unui protocol de scanare a inimii, ce foloseste tomografia cu fascicul de electroni (EBT); în câteva minute, aceasta poate detecta, usor si fãrã dureri, acumularea de placã de pe peretii arterelor, cu ani întregi înainte ca aceasta sã provoace un atac de cord sau un accident cerebral.

Mãsurarea calciului coronarian (sau a plãcii) este cunoscutã în toatã lumea drept scorul Agatston.

Aceastã tehnologie a salvat multe vieti, detectând probleme care altfel ar fi trecut neobservate si, descoperindu-le suficient de devreme pentru a le putea trata pe cale nechirurgicalã...


CUPRINS:


Introducere

Ce este dieta South Beach?

Provizii pentru bucãtãrie

Întrebati-l pe dr. Agatston

Retete pentru micul dejun

Aperitive si gustãri

Supe

Salate

Garnituri

Peste, crustacee si carne de pasãre

Carne

Antreuri vegetariene

Deserturi

Credite

Indice

Titluri de acelaşi autor

Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in patru pasi care va poate salva viata
Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in pat...
28,00 lei
Dieta South Beach
Dieta South Beach
29,00 lei

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. comenteaza

Terapii complementare - Cele mai vândute cărţi

Sistemul complet de autovindecare. Exercitii interne
Sistemul complet de autovindecare. Exercitii interne
35,00 lei
Vindecarea arborelui genealogic
Vindecarea arborelui genealogic
25,00 lei
Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa
Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa
25,00 lei
Leacuri manastiresti. Terapii pentru trup si suflet
Leacuri manastiresti. Terapii pentru trup si suflet
22,00 lei
Retetele medicinii isihaste
Retetele medicinii isihaste
30,00 lei
Compendiu de Reiki
Compendiu de Reiki
55,00 lei
 
Accesul clienţilor
Newsletter
Cărţi noi
Carduri de intelepciune. Un set de 64 de carduri
Experienta tantrica
Experienta tantrica
35,00 lei 33,00 lei
Hrani Yoga
Hrani Yoga
29,00 lei 27,00 lei
Promoţii
Carduri de intelepciune. Un set de 64 de carduri
Experienta tantrica
Experienta tantrica
35,00 lei 33,00 lei
Hrani Yoga
Hrani Yoga
29,00 lei 27,00 lei
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Top 10
 
s

Caut in catalog...