Curajul in salbaticie
30,00 lei
32,00 lei (-6,25%)

Curajul in salbaticie

Curajul in salbaticie
-6,3%
ISBN: 978-606-44-0068-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Preț: 30,00 lei
32,00 lei (-6,25%)
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1

DESCRIERE

Curajul în sălbăticie. În căutarea apartenenței adevărate, dar și a curajului de a rezista singur - Brene Brown

 
Noua carte a lui Brené Brown este cum nu se poate mai actuală, prin provocarea pe care o adresează – cultivarea sentimentului de apartenență adevărată în comunitățile în care trăim, în organizații și în cultura noastră. 
Deși sentimentul de apartenență este dorința înnăscută a oamenilor de a face parte din ceva mai amplu decât propria persoană, ne vedem puși în fața redefinirii acestui concept într o eră a polarizării crescânde, în care omenirea trece ­printr o criză spirituală a lipsei de conexiune. Cu toții avem nevoie să simțim că facem parte din ceva, însă trebuie să fie ceva real – nu condiționat sau fals, ori supus constant negocierii. 
Cartea vorbește despre modul în care putem restabili conexiunea umană și apartenența adevărată, în ciuda divizării și a retragerii. Brené Brown ne oferă claritatea și curajul de care avem nevoie pentru a găsi calea înapoi către noi înșine, dar și către ceilalți, iar această cale trece prin mijlocul sălbăticiei.
 
„Apartenența adevărată este practica spirituală de a crede în tine și a ți aparține atât de profund, încât te poți arăta lumii pe deplin autentic, găsind sacrul atât în participarea împreună cu alții la ceva anume, cât și în singurătatea sălbăticiei. Apartenența adevărată nu presupune să te schimbi; 
presupune să fii cine ești.“
„A ți aparține deplin, astfel încât să fii dispus să fii singur, este o sălbăticie – un loc neîmblânzit, imprevizibil, al solitudinii și căutării. Este un loc pe cât de periculos, pe atât de fermecător, un loc pe cât de căutat, pe atât de temut... Acolo se găsește apartenența adevărată și este cel mai curajos și sacru loc în care vă veți afla vreodată.“
Brené Brown
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1
Pretutindeni si nicaieri
 
CAPITOLUL 2
In cautarea apartenentei adevarate
 
CAPITOLUL 3 
Acuta insingurare: o criza spirituala
 
CAPITOLUL 4 
E greu sa urasti oamenii fata in fata. Apropie-te
 
CAPITOLUL 5
Combate vorbaria goala cu adevarul. Fii civilizat
 
CAPITOLUL 6 
Da mana cu oamenii necunoscuti
 
CAPITOLUL 7
Spate puternic. Piept vulnerabil. Inima salbatica
 
Multumiri
Note
Indice

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0391 sec