Conservarea prin uscare

Conservarea prin uscare
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 124
Format: 20*13 cm
Preț: 19,50 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1

DESCRIERE

Conservarea prin uscare - Achim Samwald

 
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale

Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0376 sec