Anul de 12 saptamani. Obtine in 12 saptamani mai multe rezultate decat obtin altii in 12 luni

Anul de 12 saptamani. Obtine in 12 saptamani mai multe rezultate decat obtin altii in 12 luni
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 242
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1

DESCRIERE

Anul de 12 saptamani. Obtine in 12 saptamani mai multe rezultate decat obtin altii in 12 luni - Brian P. Moran, Michael Lennington

 

Am scris cartea Anul de 12 săptămâni pentru a închide prăpastia care există între ceea ce știu și ceea ce fac oamenii și am scris-o într-un mod care să-ți permită înțelegerea și aplicarea imediată a conceptelor fundamentale privind executarea eficientă.

În această carte, îți vom arăta cum să-ți îmbunătățești substanțial rezultatele actuale, să-ți reduci stresul, să-ți sporești încrederea în tine însuți și să te simți mai bine în pielea ta. Și toate acestea nu prin muncă mai grea, ci prin concentrarea pe activitățile care contează cel mai mult, prin menținerea unui sentiment al nevoii de a duce cât mai repede lucrurile la bun sfârșit și prin renunțarea la activitățile cu valoare scăzută care te blochează.

Conceptul Anului de 12 săptămâni definește și clarifică ce este important să faci astăzi, astfel încât să îți poți realiza obiectivele pe termen lung. Este un sistem de practică deliberată conceput pentru a garanta succesul.

Brian P. Moran și Michael Lennington

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Dezvoltare personala/Leadership

Created in 0.0435 sec